Boxspring Basic Eco Line

Vanaf

869,00

De boxspring bestaat uit, 2 monoboxen van ca 20 cm hoog waar van het frame is gemaakt van massief beukenhout, 2 pocketveren matrassen en 1 topper van hoogwaardig comfortschuim. De boxen en matrassen zijn rondom gestoffeerd met zwart meubelstof. Deze boxspring set gaat zorgen dat u s’morgens heerlijk uitgeslapen bent.

Wissen

Beschrijving

Matras :

Het matras heeft 275, 5 slags pocketveren verpakt in textielzakjes. de 7 comfortzones zijn verdeelt over het matras en ondersteunen precies de drukpunten van uw lichaam. Bijvoorbeeld de schouders en heupen. Wanneer je slaapt zorgen de zones ervoor dat je wervelkolom recht blijft door die drukpunten van je lichaam extra ondersteuning te geven. De matrassen zijn aan beide kanten afgewerkt met een 2 x 2 cm hoogwaardig comfortschuim en rondom zwart gestoffeerd met meubelstof van A kwaliteit.

Comfort en hoogte :

Matras is circa 20 cm en verkrijgbaar in soft en medium en geschikt voor, zij, rug en buik slapers.

Topper :

De topper heeft een kern van circa 5 cm hoogwaardig comfortschuim, deze topper zorgt voor extra comfort tijdens het slapen en vermakkelijkt het verschonen van het bed. De tijk of hoes van de kern is doorgestikt met fiberfill (200 g/m²) en eenvoudig te verwijderen dankzij de rits aan drie zijdes. De tijk is te wassen op 40°C waardoor bacteriën geen kans hebben. Nog een reden om met een rustig en fijn gevoel ’s avonds je bed in te stappen. De boven- en onderzijde van de topper zijn hetzelfde.

Hoofdbord :

De achterwand wat wij ook het hoofdbord noemen, steekt aan beide zijde 10 cm uit en is 100 cm hoog en heeft een totale diepte van 10 cm. Ook dit hoofdbord is wederom gestoffeerd in de kleur zwart. Het hoofdbord heeft een luxe uitstraling en is glad afgewerkt en wordt evt bevestigt met vast beslag. Ook het hoofdbord is zwart gestoffeerd met meubelstof, van A kwaliteit.

Poten ;
De poten zijn 12 cm hoog en aluminium gekleurd.

Advies :

Matrassen en topper regelmatig, links en recht omdraai en tevens hoofd en voeteneind ook., verlengt de levensduur van u matras en topper de hoezen tevens zijn deze anti-allergisch en huismijt dodend behandeld.

Extra informatie

Maten Boxspring

160×200, 180×200