Boxspring Zilver Eco Line

Vanaf

Vanaf 995,00

De Silver Green line boxspring heeft 2 boxen met Bonellveren interieur van 20 cm hoog. Het frame is gemaakt van massief beukenhout. Omdat dat de boxen meeveren geeft dit een goede stevige basis voor de rest van de boxspring. De boxspring heeft ook 2 pocketveren matrassen van 20 cm en is afgewerkt met een 2 x 2 cm comfortschuim toplaag. Hierdoor voelt de boxspring heerlijk zacht aan.

Wissen

Beschrijving

Matras  :

De matrassen met 275, 7 slags tonvormige pocketveren in textielzakjes per m2, met 7 luxe comfortzones  ondersteunen ze precies de drukpunten van uw lichaam de schouders en heupen.  Wanneer je slaapt zorgen de zones ervoor dat je wervelkolom recht blijft door die drukpunten van je lichaam extra ondersteuning te geven. De matrassen zijn aan beide kanten afgewerkt met een 2 x 2 cm HR koudschuim en dat staat bekend dat het erg goed ventileert, goed vocht opneemt en gelijk afvoert. Door de open celstructuur van het koudschuim zal het matras niet warm aanvoelen.

Hoofdbord :

De achterwand wat wij het hoofdbord noemen, steekt aan beide kanten 10 cm uit, zo krijg de boxspring meer uitstraling, en is 100 cm hoog. En heeft een totale diepte van 10 cm. Ook dit hoofdbord is wederom  gestoffeerd in de kleur grijs in de A kwaliteit, hetzelfde als de boxen en de matrassen. Het hoofdbord heeft een luxe uitstraling en is glad afgewerkt en wordt evt bevestigt met vast beslag.

Extra informatie

Maten Boxspring

160×200, 160×210, 180×200, 180×210

Kleuren

Antracite, Blauw, Grijs, Roze, Taupe