De nacht maakt uw dag


Ik ben Bart Geerden van Lekker Bedje uit Veldhoven, Lekker Bedje bestaat al meer dan 25 jaar, wij zijn van verkoop uit winkels naar een web winkel gegaan.

Zelf heb ik ervaring op gedaan in de productie van matrassen en boxsprings, daarna ook zelf in de verkoop van matrassen en boxsprings gegaan, terwijl ik nog steeds advies geef aan de fabrikant.

Dit zijn de wensen van de consument en zo kijken wij wat bij u past, wat om de zoveel tijd veranderd

Onze producten komen rechtstreeks van de Fabrikant, dus Lekker Bedje kan zijn producten tegen zeer scherpe prijzen de matrassen en boxspings aanbieden.
Deze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en het meeste is een Nederlands fabricaat of wordt gemaakt onder toezicht van de Nederlandse fabrikant.

Het kopen van een matras is niet makkelijk, in de volksmond wordt altijd gezegd, dat een zwaar persoon op een hard matras moet liggen en een licht persoon op een zacht, dit is natuurlijk niet altijd zo, de ervaring zegt, dat je een matras moet kopen waar je lekker op ligt.

De fabrikanten maken matrassen die voor een hele groep mensen geschikt zijn.
Ik vergelijk het altijd met een auto, bijvoorbeeld van een bepaal type V.W Golf zijn er ook duizenden van gemaakt met dezelfde type stoelen waar ook grote, kleine, zware, lichte mensen op zitten.

Onze fabrikant heeft een heel groot nationaal en internationaal transportnetwerk, dus de producten kunnen zeer snel en correct geleverd worden.