Topper Koudschuim - Aloë Vera tijk

Vanaf

Vanaf 244,00

De topper heeft een kern dat volledig bestaat uit HR40 koudschuim. Koudschuim staat bekend dat het erg goed ventileert, goed vocht opneemt en gelijk afvoert. Door de open celstructuur van het koudschuim zal de topper niet warm aanvoelen. Het HR koudschuim in onze toppers zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur. Door het regelmatig omdraaien van de topper verleng je de levensduur.

 

Wissen

Beschrijving

Nog een voordeel van koudschuim dat het een corrigerend vermogen heeft. Hoe harder je de topper indrukt hoe meer tegendruk de topper zal geven. Hierdoor worden precies alle drukpunten (schouders, heupen) van je lichaam ondersteunt. Waardoor je uiteindelijk uitgeruster zal opstaan omdat het lichaam maximaal heeft kunnen ontspannen tijdens de slaap.

De omhulling van de topper noemen we de tijk. De tijk is een geschoren velours. Dit bestaat uit 80% katoen & 20% polyamide. De velours is een stofsoort met een harig oppervlak. Hierdoor voelt het lekker zacht aan. Kenmerken van velours is dat het een warme stof is, ideaal in combinatie met de HR koudschuim kern. Het voelt lekker warm aan maar ventileert wel goed.

Nog meer voordelen, de tijk is behandeld met een speciale Aloë Vera touchlaag. Hierdoor draagt het niet alleen bij aan een goede nachtrust, maar ook aan je huid!
Aloë Vera staat bekend dat het kalmeert, hydrateert en wakkert de huid opnieuw aan. En dit terwijl je slaapt!

Extra informatie

Topper maat

120×200, 120×210, 140×200, 140×210, 160×200, 160×210, 180×200, 180×210