Het nut van toppers

Hoort u vaak mensen zeggen dat ze een topper hebben aangeschaft? en dat ze er erg tevreden mee zijn? Wellicht bent u benieuwd naar het nut van een matrastopper, ook wel oplegmatras genoemd. Een topper is een dun matras dat u op uw bestaande matras legt. De meeste mensen schaffen een topper aan, voor de oplossing van de spleet tussen de matrassen onderling en zorgt voor meer slaapcomfort. Maar er zijn meer voordelen.

Meer ondersteuning creëren

Heeft u een matras dat minder steun biedt dan u verwacht had, dan kan een topper de uitkomst bieden. Een topper verbetert de ondersteuning en extra slaapcomfort van het matras, waardoor u meer comfort zult ervaren. Ook zullen de drukpunten, bij een te hard matras aanzienlijk beter verdeeld worden dan voorheen. Veel mensen die een topper gebruiken, geven aan dat een topper zorgt voor een betere nachtrust. Daarom is het soms slimmer om een topper aan te schaffen in combinatie met een goed matras.

Structuur van matras wijzigen

Heeft u onlangs een nieuw matras aangeschaft en is deze iets te hard of te zacht? Ook dan biedt een topper de uitkomst. Als u een topper haalt die zachter is, is uw probleem opgelost.

Van één geheel twee hardheden maken

Als u en uw echtgenoot een verschillend gewicht hebben of een andere voorkeur voor de hardheid, maar u toch op één matras wil slapen, kunnen twee verschillende toppers zorgen voor de oplossing. Wanneer u individueel de hardheid bepaalt, wordt het slapen veel aangenamer.

 

Topper biedt hygiëne en een langere levensduur voor matras

Een matrastopper zorgt voor bescherming en houdt het onderliggende matras schoner, omdat u niet direct op het matras ligt, trekt het transpiratievocht in de topper en niet in het matras. Hierdoor gaat uw matras langer mee.

Type toppers

Er zijn verschillende soorten toppers, zoals traagschuim toppers, koudschuim toppers en latex toppers. Alle toppers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Bent u benieuwd naar de verschillen in de toppers? Wij bieden een ruim assortiment aan in toppers.

Interesse in een topper?

Heeft u interesse in een topper, zodat u meer comfort en rust ervaart tijdens het slapen? Kijk dan snel in ons assortiment voor de TOPPER die bij jou past..